Foto och filmklipp

Ord och bild som jobbar ihop kan hjälpa ditt budskap mycket längre än när de skickas ut i världen var för sig. 

Låt pixlarna hjälpa till

Tecknad figur med kamera framför ansiktet

Ett filmklipp till sociala medier kan hjälpa dig att nå ut på ett effektivt sätt. Du kan egentligen göra film på egen hand om du har en smartphone, men jag vet, det är inte alltid sånt hinns med och liiite vana krävs för att få ihop ett snyggt klipp.  

Jag hjälper dig att göra den där filmen du inte har tid att få ihop själv. 

Ord och pixlar jobbar bra ihop och kameran är numera med i jobbet nästan lika ofta som pennan och datorn. Kräver uppdraget en proffsfotografs öga och teknik har jag kollegor inom fotografyrket att rekommendera och passa över till.

Några klipp som exempel 

Osteopat Ann Wikström ville berätta för kunderna att mottagningen flyttade men att verksamheten var kvar, tillgängligare än någonsin. Vi gjorde den här filmen för att berätta om nya lokaler.

Pandemisommaren 2020 var det extra roligt att hjäpa Konstliv Halland att berätta om Konstrundan. Ett kulturevent som blev av! Det blev flera varianter av filmklipp. Den är var för Instagram. 

Världens kortaste boktrailer? Jag var redaktör till den historiska romanen ”Det omöjliga” och när den var klar ville jag göra som ett foto med tidstypsisk känsla. Som ett stilleben med rörelse.