DETTA ERBJUDANDE HANDLAR OM ETT BETALT SAMARBETE MED MODERSKEPPET. /Eva 

(Men jag hade rekommenderat kurserna i alla fall. De är svinbra.)

Kom med på
Moderskeppet!

Hos Moderskeppet lär jag mig nytt och repeterar sånt jag (tror att jag) redan kan. Jag är hängiven fantast inför denna ledstjärna i ett kreativt universum. Här får jag onlinekurser av högsta kvalitet inom precis sånt som jag är nyfiken på och har nytta av.

Jag är såld. Så till den grad att jag säljer vidare.

Och du är ju också nyfiken och kreativ så jag tror att du passar ombord på Moderskeppet. Du får tio procents rabatt på ordinarie medlemsavgift om du anmäler dig via den här sidan. (Rabatten visas på summan när du kommer till utcheckningsläget.)

 

Du vill veta mer och skrollar därför ner och läser mer om Moderskeppet.

Onlinekurser i världsklass

Moderskeppet funkar ungefär som Netflix – fast med kunskap och inspiration i stället för filmer och serier. Du tar del av onlinekurserna när du vill och hur många gånger du vill så länge du är medlem. Det handlar om proffsigt producerade onlinekurser på svenska. De flesta med undertext. Moderskeppets egna lärare och coacher gör hela tiden nya kurser och guider – och så finns det mer än hundra frilanslärare som gör kurser utifrån sin egen erfarenhet. En av dem är jag. Till min fnissiga stolthet har jag tre kurser och en inspelad föreläsning med i utbudet. I ett växande sällskap av fler kurser, fler lärare – den här kreativa onlinepedagogiken är ett expanderande universum. 

Moderskeppet växer, förökar sig genom delning och formerar sig just nu på åtta olika sajter:

Foto

Lär dig att fotografera och bildbehandla. Kameror, ljussättning, programvaror, arbetsflöde, bildtänk – allt som har med fotografins hantverk och konst att göra.

SoMe

Här lär du dig verktygen och strategierna i professionell digital marknadsföring. 

Design och layout

Kurser om form, färg, typografi och layout. Genomgångar och kunskap om programvarorna som hjälper dig att kommunicera och nå fram med formspråk och design. 

M365

Mjukvarorna från Microsoft 365 är en dold resurs i  i mången dator. Moderskeppets pedagogik på vardagens digitala verktyg ger dig tillgång till sånt du inte ens visste att du skulle leta efter. 

video

Skapa med rörlig bild. Filma med kamera, padda eller mobil. Redigera med värstingmjukvaran eller en app i telefonen. Lär dig verktygen som sätter pixlarna i rörelse. 

Onlinekursakademin

Onlinekurs-akademin

Hur gör du proffsiga och pedgogiska videor till din internutbildningen dina egna kurser? Här lär du dig om verktyg, planering, röst och bild och allt annat som bygger bra onlinepedagogik.

Författarens verktyg

Allt ifrån att redigera ett manus i Word till att marknadsföra din egenutgivna bok. De digitala och mentala verktyg du behöver för att lotsa dina skrivprojekt i hamn.

 

Digitala verktyg

Smarta verktyg som underlättar ditt arbete. Oavsett om det gäller videomöten, fildelning, säkerhetskopiering eller effektivitet i vardagen. 

Olika typer av medlemskap:

Kreativ fritid

För dig som uttrycker dig med ord och/eller bild. Bli medlem på Författarens verktyg eller Moderskeppet Foto

Premium

Premium ger dig tillgång till allt. Allt material på alla sajter – befintliga och kommande.

Tio procent på priset räknas av vid utcheckning. Om du går ombord via den här länken.